Pubquizzen.dk Pubquizzen.dk
  Pubquizzen.dk  
 

Her holdes Pubquizzen, hvor deltager jeg ?


Sidste år

QuizzVinder
Januar 2020De Gamle Jyder
Februar 2020de film
Marts 2020The Underdogs

Tilbage

Studenterhus Odense

Foreningen Studenterhus Odense er baseret på frivilligt engagement, hvor studerende i fællesskab bidrager til Studenterhusets drift.

Den 2. september 2013 slog foreningen døren op i egne lokaler på Amfipladsen i det centrale Odense. Vi har en ambition om at skabe et tværfagligt, kulturelt og socialt samlingspunkt, hvor byens studerende på de videregående uddannelser kan mødes på tværs af studieretninger og netværk.

Aktiviteterne i huset er studizoner, bar/caféområde med mulighed for socialt samvær og fællesskab, events som koncerter, filmfremvisninger, loungeaftener, udstillinger/ferniseringer, faglige foredrag og arrangementer med det fynske erhvervsliv. Vi har åbent mandag til onsdag fra 10-22, torsdag til lørdag 10-24 og søndage fra 10-16. Der er adgang for alle, men selvfølgelig med fordele for studerende med gyldigt studiekort.

Studenterhuset er ikke bare være "endnu" et tilbud til de studerende, men stedet hvor I kan mødes og smage på Odenses mange muligheder og tilbud. Studenterhusets indhold afgøres i høj grad af hvad I som studerende har interesse for, samt hvem af Odenses andre aktører der har interesse i at møde de studerende. Hvis du har en god ide til hvad der skal på tapetet, er vi meget lydhøre.

 
     

PubQuizzen.dk
afholdes i
samarbejde med
Albani

 
       
  Stemningsbilleder fra Pubquizzen.dk